Marija Kljajić

Dvije lijepe Slavonke osvojile četiri titule

  • Napisao  Glas Slavonije
  • Objavljeno u Iz medija
  • Pročitano 1278 puta

Ponosne smo i zahvalne, ostvarili su nam se snovi!

S izbora za Miss Universe koji je održan proteklog vikenda u zagrebačkom hotelu “Westin”, jedine dvije Slavonke, Marija Kljajić i Paula Čaić, vratile su se s čak četiri osvojene titule!

Naime, dok je za Miss Universe proglašena Barbara Filipović iz Zagreba, za prvu pratilju i Miss simpatičnosti proglašena je Vukovarka Paula Čaić, a za drugu pratilju i Miss fotogeničnosti proglašena je Marija Kljajić iz Zbjega, nedaleko od Slavonskog Broda. O tome kako su doživjele izbor, što im znače titule i kakve planove imaju za dalje, lijepe su Slavonke otkrile za “Glas Slavonije”.

- Sva moja očekivanja ispunila su se kada sam upoznala djevojke i stekla prijateljstva za cijeli život, sve što sam uz ovaj izbor dobila je ostvarivanje snova. Jedino čemu sam se molila je da sve djevojke budu ponosne na sebe, da budu svjesne uspjeha koji su postigle samim ulaskom u top 20, da budu samouvjerene do samoga kraja i da ovu priliku iskoriste na najbolji mogući način. Osjećaj nakon osvajanja titula je izvanredan! Izuzetno sam ponosna i zahvalna na svemu što mi je pruženo. Također smatram da se sada svaka djevojka treba boriti za svoj uspjeh, bez obzira na to osvojila ona lentu i krunu ili ne, te čvrsto i pametno koračati prema željenom cilju. Neopisivo velika čast mi je nositi i donijeti u svoj grad Vukovar titulu prve pratilje Miss Universe Hrvatske i titulu Miss simpatičnosti, koju sam dobila zahvaljujući 18 predivnih djevojaka. Ne postoje riječi kojima bih opisala svoju sreću i kojima bih im mogla zahvaliti na tome - ispričala je Paula Čaić pri povratku iz Zagreba.

- Miss Universe Hrvatske najprestižniji je izbor ljepote u Hrvatskoj. Oduševljena sam izborom i organizacijom. Kad bih jednom riječju trebala opisati izbor, ona bi glasila - savršenstvo. Presretna sam što sam bila dio tog izbora koji će mi u sjećanju ostati kao jedan od najljepših trenutaka u mom životu. Ponijeti sa sobom dvije lente na najprestižnijem izboru ljepote, velika je stvar. Tražila sam potvrdu toga koliko vrijedim i uistinu sam je i dobila. Zbog toga sam presretna. Miss fotogeničnosti birali su fanovi na službenoj Facebook stranici Miss Universe Croatia. Odabrali su mene. Sretna sam što sam od prvog dana imala golemu podršku javnosti. Predivni ljudi iz cijeloga svijeta koji su svakodnevno putem Facebooka, Instagrama i Twitera bili uz mene. Na tome im i ovim putem od srca zahvaljujem. Titulu 2. pratilje odabrao je stručni žiri. Zadatak, sigurna sam, nije bilo nimalo lak. Biti jedna u TOP 3 na ovakvom izboru za mene je ostvarenje mojih snova - priča Marija Kljajić, studentica 2. godine diplomskog studija pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i dodaje kako prije svega želi završiti diplomski studij, čemu će se posvetiti sljedećih nekoliko mjeseci.

- Želja mi je baviti se modelingom. Nekoliko ponuda već sam dobila. Razmislit ću i posavjetovati se s Direkcijom te odlučiti koja bi za mene bila najbolja opcija, a potom istu i prihvatiti. Na izboru je bilo 19 prekrasnih djevojaka iz cijele Hrvatske. Stručni žiri imao je težak zadatak. Za pratilje na izboru odabrane smo ja i Paula. Sigurna sam da odluka nije bila nimalo laka, ali presretna sam što smo obje Slavonke. Kažu da u najljepšem vrtu rastu najljepši cvjetovi. Mi smo ponosne na našu Slavoniju, a vjerujem i naša Slavonija na nas - dodala je Marija.